Clinica Medicare

Medicare

Înființată în urmă cu peste 15 ani, în anul 2002, Clinica Medicare a trecut recent printr-un proces de rebranding și reorganizare fundamentală, ca urmare a schimbării acționariatului companiei.

Din poziția de Director General al Medicare, Dl. Ciprian Ciobanu, un nume bine cunoscut din top managementul domeniului sănătății private din România în special prin prisma rezultatelor excepționale obținute de-a lungul a peste 15 ani, propune pacienților soluții complexe de diagnostic și tratamente inovatoare de ultimă generație.

Clinica Medicare oferă clienților săi servicii medicale complete, la un înalt standard calitativ, folosind cea mai performantă aparatură medicală și de laborator. Integrarea deplină a Clinicii Medicale Medicare în sistemul asigurărilor de sănătate existent în România, ne permite să oferim clienților toate facilitățile aferente statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sănătate.

Asistența medicală în Clinica Medicare acoperă peste 20 de specialități medicale, 15 explorări funcționale / investigații paraclinice și peste 700 de tipuri de analize de laborator. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor. Misiunea noastră este de a oferi servicii care să raspundă celor mai exigente cerințe medicale de profesionalism, siguranță și confort.Medici Medicare

© 2016 Clinica Medicala MediCare