Medicina Interna

Medicina Interna

Consultatii


Dr. Popa Bogdan 2Dr. Bogdan Cristian Popa

Medic Specialist Medicina Interna

Medic Rezident Gastroenterologie

Program consultatii Clinica Medicare Floreasca > Marti: 14:00 – 19:00


Tarifele aferente examinarilor / serviciilor medicale pot fi consultate apasand aici.

Pentru programari, va rugam sa sunati la urmatoarele numere de telefon: 021.405.00.00 sau 0723.11.88.55.


Medicina interna este una dintre cele mai vaste si mai complexe ramuri ale medicinei, fiind specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne.

Specialistii de medicina interna au competenta de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie. Specialistii de medicina interna diagnosticheaza si trateaza adultii cu afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.

Prin medicina interna se furnizeza pacientilor si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva. Medicul internist se ocupa cu diagnosticarea comorbiditatilor, putand indica eventualele consulturi de specialitate necesare. Este o specialitate care permite evaluarea per ansamblu a pacientului, ceea ce confera o mai mare acuitate diagnostica. Atitudinea terapeutica este in asa fel stabilita incat sa nu apara interactiuni medicamentoase sau reactii adverse.

© 2016 Clinica Medicala MediCare