Psihologie

Testare Psihologic

Consultatii

Dr. Comaneanu Maria-2Psiholog Maria Comăneanu

Psihoterapie si consiliere, Terapie de suport prin consiliere si psihoterapie, Psihoterapie individuala si de grup, Interventii psihoterapeutice,de consiliere sau de suport psihoterapic in situatii problematice pentru individ si familie, Psihoterapie individuala de adulti-informarea si interventia psihologica, Psihoterapie individuala de copii/adolescenti – depistarea, evaluarea si monitorizarea situatiilor problematice, Psihoterapie individuala de cuplu/familie-interventia psihologica de dezvoltare personala individuala si/sau de cuplu/familie

Program consultatii Clinica Medicare Floreasca > Luni si Miercuri: 14:00 – 16:30


Tarifele aferente examinarilor / serviciilor medicale pot fi consultate apasand aici.

Pentru programari, va rugam sa sunati la urmatoarele numere de telefon: 021.405.00.00 sau 0723.11.88.55.


Psihologia este o disciplina aplicata care se ocupa cu studiul stiintific al proceselor mentale si comportamentale. Psihologia studiaza fenomene cum sunt perceptia, cognitia, emotia, personalitatea, comportamentul si relatiile interpersonale. Psihologia se refera si la aplicarea acestor cunostinte in diverse domenii ale activitatii umane.

Psihologul clinician isi desfasoara activitatea in clinica, unde se ocupa in principal de evaluarea si aplicarea testelor, chestionarelor, interviurilor, testari care sunt obligatorii in diverse domenii importante precum apararea, securitatea nationala, psihologia transporturilor si siguranta circulatiei sau psihologia muncii si organizationala. Totodata, psihologul clinician cu competente in psihoterapie si consiliere, poate acorda asistenta psihologica individuala sau de grup pentru imbunatatirea performantelor, precum si asistenta terapeutica in situatii problematice pentru individ si familie.

Mai jos sunt detaliate serviciile din spectrul psihologiei pe care le puteti accesa la Clinica Medicare in baza unei programari prealabile la numarul: 021.405.00.00 sau 0723.11.88.55. Acestea sunt acordate de D-na Maria Comaneanu, Psiholog autorizat COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania) cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.

Psihologia Transporturilor si Siguranta Circulatiei

Evaluare psihologica pentru permis auto – aceasta testare este obligatorie la obtinerea permisului auto, precum si pentru soferii al caror permis a fost suspendat sau anulat.

 • Testare psihologica obtinere permis auto, cat. A – 45 lei
 • Testare psihologica obtinere permis auto, cat. B/B+E – 70 lei
 • Testare psihologica obtinere permis auto, cat. C/C+E/D/D+E/tractor+E – 75 lei
 • Duplicat aviz psihologic (pierdut,furat,deteriorat) – 30 lei
 • Evaluare psihologica pentru obtinere atestat profesional (urmatoarele categorii de personal: taxi, instructor auto, soferi profesionisti, profesor legislatie rutiera, sofer transport valori, sofer transport special agabaritic, etc.) – 70 lei
 • Aviz psihologic pentru persoanele cu functii de decizie (coordonatori activitate, sefi coloane, sefi autobaze, conducatori de autovehicule ale companiei) – 60 lei

Psihologia Securitatii Nationale

Testare psiho-profesionala cu scopul elaborarii raportului de evaluare pentru persoanele care doresc sa dobandeasca dreptul de a detine arme letale sau neletale pentru autoaparare, vanatoare sau tir sportiv.

 • Evaluare psihologica permis port-arma persoane fizice – 90 lei
 • Evaluare psihologica permis port-arma agenti de paza/personal din domeniu – 80 lei*
 • Autorizare detectiv particular/conducator firma paza – 80 lei*

*pentru grupuri sau firme specializate in domeniu (agentii de paza, personal din sectorul public si privat care poarta armament si munitie, transport munitie, politisti comunitari, montaj si intretinere sisteme de alarmare), se acorda discount-uri substantiale.

Psihologia Muncii si Organizationala

Avizare psihologica pentru angajare in meseriile si profesiile specifice (personal de conducere, sanitar, educativ, personal care lucreaza in conditii speciale, soferi), precum si pentru intrarea in Baroul Avocatilor, admiterea INM (Institutul National al Magistraturii), CECAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

 • Aviz psihologic la angajare – 60 lei
 • Aviz psihologic examinare periodica a personalului/prelungire C.I.M.– 40 lei
 • Aviz psihologic examinare periodica la schimbarea functiei – 50 lei
 • Aviz psihologic examinare la solicitarea angajatorului – 60 lei
 • Aviz psihologic examinare profesionala la reluarea activitatii – 50 lei
 • Aviz admitere Barou/Magistratura/INM/CECAR – 80 lei

Consiliere si asistenta psihologica (individuala si manageriala)

Evaluarea psihologica la nivel individual dar si de grup prin intocmirea profilului psihologic individual raportat la profilul psihologic al pozitiei ocupate si analiza postului de lucru; evaluare psihoaptitudinala, atitudinala si de personalitate – 250 lei

Analiza climatului organizational al echipei – Interventie organizationala (analiza si evaluarea posturilor, aprecierea performantelor angajatilor) – in functie de cerinte.

Psihoterapie si consiliere, Terapie de suport, individuala si de grup

Interventii psihoterapeutice, de consiliere sau de suport psihoterapic, in situatii problematice pentru individ si familie.

 • Psihoterapie individuala adulti – 120 lei
 • Psihoterapie individuala copii/adolescent – 120 lei
 • Psihoterapie de cuplu/familie – 200 lei

© 2016 Clinica Medicala MediCare