• Test Real Time RT-PCR pentru COVID-19. Este cel mai eficient test pentru depistarea virusului SARS-CoV-2. Se efectuează la domiciliu sau la sediul firmei dumneavoastră. Recoltare exsudat nazofaringian cu personal medical calificat. Rezultat în 6-24 de ore.
  • Test Rapid Antigen COVID-19 cu rezultat furnizat pe email. La costul testului se adaugă și costul deplasării ambulanței care este 250 lei în București și 300 lei în județul Ilfov. Pentru alte județe costul deplasării este de 2.5 lei/km.
  • Out of stock
    Test Cantitativ COVID-19 pentru Anticorpi IgM specifici SARS-CoV-2. Se foloseste metoda imunologica prin chemiluminiscentă, metodă superioara celor imunoenzimatice. Testul depistează răspunsul imun al organismului la infecția cu SARS-CoV-2. La costul testului se adaugă și costul deplasării ambulanței care este 250 lei în București și 300 lei în județul Ilfov. Pentru alte județe costul deplasării este de 2.5 lei/km.
  • Test Real Time RT-PCR Multiplex pentru COVID-19, Gripă A și B. Este primul test combinat care depistează 3 tipuri de virusuri: SARS-CoV-2Influenza A (gripa A) și Influenza B (gripa B). Se efectuează la domiciliu sau la sediul firmei dumneavoastră. Recoltare exsudat nazofaringian cu personal medical calificat. Rezultat în 24 de ore.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top