Contactați-ne Acum!

Pentru programari va rugam folositi numerele de telefon sau formularul de contact de mai jos.
Daca doriti sa faceti programare si in afara orelor de program puteti folosi formularul de contact si vom reveni cu un apel la dvs. in cel mai scurt timp!

Adresa
Str. Ion Luca Caragiale nr. 16, Sector 1, Bucuresti

Specialist Disponibil
0751 22 68 43

Program
L-D:08.00 – 22.00

Email
receptie@clinica-medicare.ro

    Explicaţii adiţionale, de luat în considerare:

    *Pentru fiecare kit de testare în plus/persoană testată adițional la aceeași adresă se va percepe taxa standard de 390 Lei testu/persoanal.

    Pentru deplăsari în afara județului Ilfov, la taxa de ambulanță de 300 lei se adaugă un supliment pentru transport variabil, în funcție de distanța parcursă din București în județul în care se solicită testarea. Plata se va efectua prin card online, iar în scurt timp de la efectuarea comenzii un email de confirmare fiind trimis către dumneavoastră. *dacă în următoarele 24h de la efectuarea comenzii nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa office@clinica-medicare.ro cu datele folosite la efectuarea comenzii.

    Disclaimer: În cazul unui test pozitiv, laboratorul are obligația legală să anunțe DSP-ul. În primele 2-3 zile de la infectare, există un risc ca testul să iasă fals negativ.

    Sunt de acord să primesc rezultatele analizelor pe adresa de email. Am citit toate informațiile despre RT-PCR precum și termenii și condițiile. Sunt de acord cu termenii și condițiile.