PROCESUL DE TESTARE RT-PCR COVID-19 LA CENTRUL MEDICARE

Medicare dorește să vă ofere o soluție de testare pentru virusul SARS-CoV-2, rapida, cu rezultat in 12-24 de ore. Avantajul nostru consta in laboratorul propriu German Diagnose (Citobiomed SRL) aflat pe lista Ministerului Sănătății, ce are o capacitate mare de procesare a testelor Real Time RT-PCR COVID-19.

Testare Coronavirus la Centrul Medicare Pasul 1

Mergeti direct la Centrul nostru de Testare din Strada Doamnei, nr. 7, Sector 2, Bucuresti, in interiorul parcarii cu plata, fara programare. Program Luni – Duminica 8:00 – 19:00.

Testare Coronavirus la Centrul Medicare Pasul 2

Testarea dumneavoasta nu va dura mai mult de 10 de minute, implicând colectarea datelor personale, semnarea consimtamantului, achitarea testului Real Time RT-PCR COVID-19 si prelevarea exsudatului nazofaringian de catre un personal medical echipat conform protocolului COVID-19.

Testare Coronavirus la Centrul Medicare Pasul 3

Exsudatul nazofaringian recoltat de la dumneavoastra este analizat rapid de catre specialistii nostri, utilizând cea mai moderna aparatura Real Time RT-PCR, rezultatul testului pentru identificarea virusului SARS-CoV-2 fiind furnizat pe e-mail in 12-24 de ore.

Testare Coronavirus la Centrul Medicare Pasul 4

Rezultatul testului il veti primi pe e-mail. Este bine sa stiti ca testul RT-PCR este singurul valabil pentru calatoriile in afara tarii. Pe rezultatul testului am adaugat un QR Code pentru verificare online, aceasta verificare fiind ceruta in anumite tari. In cazul unui rezultat pozitiv, laboratorul este obligat sa anunte DSP.

Test RT-PCR pentru COVID-19

340 Lei

*rezultatul recoltărilor se primește în 12-24 de ore.

Test Cantitativ Anticorpi IgG si IgM pentru COVID-19

150 Lei

Centrul de Testare Medicare Doamnei

Strada Doamnei, nr. 7, Sector 3, Bucuresti
Program Luni – Duminica 8:00 – 19:00.
Parcare GRATUITĂ

Vino folosind:

FA-TI ACUM O PROGRAMARE LA TEST !