Obstetrica - Ginecologie

  • Dr. Nadia  Awdha

Dr. Nadia Awdha

Medic Specialist Obstetrica - Ginecologie

  • Dr. Mohamad Ala AKkad

Dr. Mohamad Ala AKkad

Medic Specialist Obstetrica - Ginecologie

Ginecologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor aparatului genital feminin (uter, vagin, ovare, trompe uterine). Obstetrica este ramura medicinei care se ocupa cu supravegherea femeii in perioada de sarcina, nastere si postpartum.

Fiecare femeie ar trebui sa aiba un medic dedicat in aceasta specialitate, medic la care sa mearga periodic, fie anual sau bi-anual in functie de varsta si de starea de sanatate.

Este foarte importanta preventia, care ne poate salva vietile in eventualitatea aparitiei unor boli mai grave. Din nefericire, statisticile arata ca multe femei ajung foarte tarziu sa consulte un specialist si astfel apar complicatii iar bolile sunt descoperite in stadii mult prea avansate.

Fie ca este vorba de un control de rutina, o afectiune simpla sau decizia de a ramane insarcinata, este recomandata vizita la un medic specialist de ginecologie.

Consultatia de baza presupune palparea partilor aparatului genital si recoltarea de probe pentru analize cu scopul de a identifica prezenta unor posibile afectiuni. In cazul in care apar modificari, la controlul ulterior, medicul va recomanda analize mai amanuntite.

Medicul ginecolog MEDICARE are maxima calificare in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor genitale si este pregatit sa raspunda nevoilor medicale ale pacientilor, printr-un set complet de servicii si investigatii.

  • Patologie ginecologica oncologica (cancer col uterin- de ovar, de vulva, cancer san);
  • Patologie ginecologica benigna (fibrom uterin tumori anexale, plolaps genital ruptura vechi de perineu complicat cu incontenenta urinara la efort);
  • Patologie infertilitati primare si secundare cu abordare laparoscopica;
  • Patologie col uterin;
  • Tumori mamare benigne;
  • Histeroscopia exploatorii si operatorii obstetricale;

Pentru programari, va rugam sa sunati la urmatorul numar de telefon: 021.405.00.00 sau folositi formularul de contact.

Pentru a vedea preturile

x
Acest site foloseste cookie-uri. Mai multe informatii aici. Ok