Obstetrica - Ginecologie

  • Dr. Andreea Boiangiu Asistent Universitar Spitalul Elias
    Competenta in Ecografie

Dr. Andreea Boiangiu

Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie

  • Dr. Mohamad Ala AKkad

Dr. Mohamad Al AKkad

Medic Specialist Obstetrica - Ginecologie

Din luna Aprilie, vino la Clinica MEDICARE pentru o consultatie de specialitate la obstetrica-ginecologie
si alege oferta potrivita pentru tine

Tu faci parte dintr-un sir lung de femei intelepte si neinfricate din toate timpurile care si-au luat angajamentul de trai viata intr-un mod autentic si sanatos.
Angajamentul fata de feminitate incepe cu grija fata de corp!

Am creat cu responsabilitate pachete de servicii complete de care poți beneficia intr-un cadru de confidențialitate, în acord cu nevoile tale tale individuale.

Pachete

Pachet 1 Consultatie de specialitate, Ecografie transvaginala 300 RON
Pachet 2 Consultatie de specialitate, Testare secretie si Papanicolau 305 RON
Pachet 3 Consultatie de specialitate, Screening HPV tulpini de mare risc 310 RON

Ginecologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor aparatului genital feminin (uter, vagin, ovare, trompe uterine). Obstetrica este ramura medicinei care se ocupa cu supravegherea femeii in perioada de sarcina, nastere si postpartum.

Fiecare femeie ar trebui sa aiba un medic dedicat in aceasta specialitate, medic la care sa mearga periodic, fie anual sau bi-anual in functie de varsta si de starea de sanatate.

Este foarte importanta preventia, care ne poate salva vietile in eventualitatea aparitiei unor boli mai grave. Din nefericire, statisticile arata ca multe femei ajung foarte tarziu sa consulte un specialist si astfel apar complicatii iar bolile sunt descoperite in stadii mult prea avansate.

Fie ca este vorba de un control de rutina, o afectiune simpla sau decizia de a ramane insarcinata, este recomandata vizita la un medic specialist de ginecologie.

Consultatia de baza presupune palparea partilor aparatului genital si recoltarea de probe pentru analize cu scopul de a identifica prezenta unor posibile afectiuni. In cazul in care apar modificari, la controlul ulterior, medicul va recomanda analize mai amanuntite.

Medicul ginecolog MEDICARE are maxima calificare in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor genitale si este pregatit sa raspunda nevoilor medicale ale pacientilor, printr-un set complet de servicii si investigatii.

  • Patologie ginecologica oncologica (cancer col uterin- de ovar, de vulva, cancer san);
  • Patologie ginecologica benigna (fibrom uterin tumori anexale, plolaps genital ruptura vechi de perineu complicat cu incontenenta urinara la efort);
  • Patologie infertilitati primare si secundare cu abordare laparoscopica;
  • Patologie col uterin;
  • Tumori mamare benigne;
  • Histeroscopia exploatorii si operatorii obstetricale;

Pentru programari, va rugam sa sunati la urmatorul numar de telefon: 021.405.00.00 sau folositi formularul de contact.

Pentru a vedea preturile